Papptak

Med över 30 års erfarenhet av takläggning, hjälper vi dig att byta eller lägga nytt papptak i Halmstad


Låt oss på JD Tak bli din takläggare i Halmstad

Är din bostad i behov av ett nytt tak? Vi på JD Tak utför om- och nyläggning av papptak i Halmstad, Laholm, Båstad, Ängelholm, Falkenberg, Hyltebruk med omnejd. Med över 30 års erfarenhet som takläggare vet vi precis vad som krävs för att ditt papptak ska hålla många år framöver och vi utför alltid vårt arbete med kunden i fokus.

Genom att erbjuda papptak med hög kvalitet och bra service har vi därför byggt upp både den erfarenhet och den kunskap som vi känner behövs för att du ska känna dig trygg med ditt nya tak. Vi erbjuder självklart även fri offert och kostnadsfri besiktning av ditt befintliga tak så att du ska känna dig trygg som eventuell kund hos oss.


Din takläggare i Halmstad

Installeras ett papptak på rätt sätt har det många fördelar och är ett väldigt kostnadseffektivt material som håller bra för vårt minst sagt varierande svenska klimat. Papptak är även lätt att arbeta med och är tacksamt nog ett av de få material som kan leda bort regnvatten på tak som är i det närmsta helt platta. Om du behöver hjälp med att ge ditt hem ett nytt tak står vi gärna till ditt förfogande, oavsett om du vet vad du är ute efter eller om du vill ta del av erfarenheten hos ett företag i Halmstad som tar sitt arbete på största allvar. När det kommer till att lägga nytt eller byta papptak kan vi med säkerhet säga att vi är en av de mest erfarna takläggare Halmstad har att erbjuda.

Vi förser Halland med papptak av hög standard

Som takläggare i Halmstad arbetar vi endast med material som håller hög kvalitet och vi har genom åren hjälpt både företag och privatpersoner till att känna sig trygga i att deras tak håller den standard som rekommenderas idag. Vi lyssnar alltid på våra kunder och kommer tillsammans fram till en lösning som båda parter kan känna sig trygga och bekväma i.

Papptak idag håller både hög standard och ser bra ut samtidigt som de fungerar som ett prisvärt alternativ till plåt och tegel, som idag anses vara de material som är mest vanliga att använda sig av av takläggare. Hållbarheten på dessa tak har ökat betydligt sedan de först började användas och kan nu hålla så länge som 30-40 år om arbetet görs på rätt sätt. Idag består papptak av bland annat bitumen, till skillnad från de som förr i tiden bestod av tjära och gammal lump. Materialets låga vikt gör att det går relativt snabbt lägga taket och att alla byggnadstyper utan problem klarar att bära upp det. Att dessa tak är lätta och går snabbt lägga gör också att arbetskostnaden inte blir lika hög som den blir som för anläggning av andra typer av tak.

anläggning av nytt papptak i Halmstad.

Vi byter och lägger nytt papptak i Halmstad med omnejd

Om du behöver hjälp av våra tjänster erbjuder vi våra kunder en kostnadsfri offert och besiktning av det befintliga taket. Bor du i Halland kommer vi gärna ut och tittar på ditt tak och vad vi tycker borde göras. Som privatperson får du dessutom göra avdrag från din skatt för arbetskostnaden när du anlitar oss för våra tjänster. Jobb som reparation, underhåll samt ombyggnad och tillbyggnad innebär därför att du kan få ett rotavdrag på 30% av arbetskostnaden.

Vi berättar även gärna mer om allt som har med tak och takarbeten att göra och ser gärna att du kontaktar oss för ytterligare information.

Välkommen till oss på JD Tak!