Om oss

JD-Tak etablerades i maj 1988 och har därmed varit verksamt i över 32 år. Det gör oss till Halmstads äldsta papptaksfirma. Grundaren Roger har varit med ända från början och har ca. 5000 tak på meritlistan. Vi är och kommer förbli en liten firma med fokus på kvalié. Det är samma erfarna personer som kommer ut och besiktar ditt tak som utför arbetet. I oss har du en stark och pålitlig partner. Vi samarbetar med ett flertal hantverkare (byggmästare, plåtslagare etc.) för att du som kund ska få en helhetslösning. JD Tak har idag en stor del av papptaksmarknaden i Halmstad med omnejd.

Ett väl fungerande tak är alltid rätt gjort från början – det är det enda sättet att skapa ett långlivat tätskikt. Materialval och know how är lika viktiga som erfarenhet och skickliga takläggare. Det vet våra återkommande kunder inom främst bygg- och fastighetssektorn. Kvalitét lönar sig alltid i längden.

Vi utför följande arbeten:
Om- och nyläggning av papptak
Membranisolering (grunder, terasser, altaner)
Reparationer
Snöskottning av tak (certifierade)

Vänd er med förtroende till oss för en kostnadsfri besiktning och, om skada påträffas, ett åtgärdsförslag till garanterat fast pris.
JD Tak är medlem i Hantverksföreningen